Leidse Rijn 15, 3454 PZ De Meern
06 271 97 860
mona@karmacoaching.nl

De betekenis van Karma

De betekenis van Karma

“Newton’s Third Law: for every action, there is an equal and opposite reaction.”

Ik baseer mijn levenswijze op de filosofie dat elke reactie een tegenreactie teweeg brengt. Ik ben me bewust dat ik ontvang wat ik geef. Ik hou met dit gegeven rekening bij het inrichten van mijn leven.

Voor mij betekent Karma wederkerigheid, reflectie, beweging, eigenaarschap, mogelijkheden, verbinding en bewustwording.  Ik ben onlosmakelijk verbonden met mijn omgeving; elke actie heeft invloed op het geheel en brengt nieuwe beweging op gang. Acties in het hier en nu bepalen wat de toekomst brengt. Ik ben me bewust van mijn vrijheid om te kiezen, tegelijkertijd besef ik dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn keuzes en de gevolgen die daaruit voortvloeien.