Leidse Rijn 15, 3454 PZ De Meern
06 271 97 860
mona@karmacoaching.nl

Over Mona

Over Mona

Ik ben geboren in Zuid-Amerika en woon sinds mijn vijfde in Nederland. Ik voel me sterk verbonden met de Indiase filosofie en heb daar tijdens mijn reizen veel geleerd over spiritualiteit, meditatie en de helende werking van rituelen.

Ik heb een Zuid-Amerikaans lichaam, een Aziatisch hart en een Europees hoofd. Mijn holistische visie zit in mijn DNA, ik ben ermee doordrenkt. In mijn leven heb ik turbulente tijden gekend. Allerlei ervaringen en tegenslagen hebben me beïnvloed en gevormd. Ik heb hierdoor vooral mezelf goed leren kennen. Ik heb zowel mijn positieve als schaduwkanten ontmoet. Hoe pijnlijk sommige ervaringen ook waren, ze hebben mij veel gebracht. 

Ik kies bewust voor het begeleiden van de ander in allerlei conflictsituaties. In mijn werk als maatschappelijk werker heb ik gezien dat pijnlijke situaties verband kunnen houden met onverwerkte gebeurtenissen en emoties uit het verleden. In mijn rol als mediator heb ik van dichtbij gezien hoe conflicten tussen mensen vaak een weerspiegeling zijn van een innerlijk conflict. 

Mijn 20-jarige werkervaring heeft me geleerd dat counseling en coaching altijd gebaseerd moet zijn op wat de ander wil en nodig heeft. Het oprichten van Karma Coaching vervult voor mij een diepe wens; de ander persoonlijk te kunnen begeleiden en gidsen.