Leidse Rijn 15, 3454 PZ De Meern
06 271 97 860
mona@karmacoaching.nl

Wat brengt dit jou

Wat brengt dit jou?

Het traject bevordert je persoonlijke groei. Je ontdekt je prioriteiten, je weet wat je los wilt laten en mee wilt nemen. Je leert je eigen oplossingen te vinden zodat je een plan kunt maken voor jezelf. Jij bepaalt hoe jij je leven inricht en wat belangrijk en waardevol voor je is. Met liefde en compassie kijk je naar het pad dat je bewandelt. Acceptatie en aanvaarding van wat er speelt leidt tot integratie van alle delen in jezelf, je wordt een vollediger mens…

Het is mijn wens om te zorgen dat jij in het licht kunt staan, dat jij je zoektocht naar je antwoorden kunt bewandelen. Ik wil samen met jou op zoek gaan naar je innerlijke schatten, naar jouw schatkist.

Mag ik je spiegel zijn?

Voor….

* Je mooie en je zachte kanten.

* De kracht die je in je hebt en wat je uitstraalt.

* Dat wat je mooi maakt, wat je als een sieraad draagt.

* Je boze en je schaduwzijde, je gekwetste en verdrietige kant.

* Dat deel dat je niet wilt omarmen.

* Dat deel dat je liever wegstopt.

* Dat deel dat je vergeten bent omdat het zolang in je schaduw,  in het donker heeft gestaan.

* De kwaliteiten herontdekken die sluimerend in jou aanwezig zijn zodat je die weer in het licht kunt brengen

* Mag ik je laten zien hoe compleet je bent in alle aspecten van jezelf?

 

In mijn werk heb ik mensen van alle leeftijden ontmoet en bijgestaan. Ik heb gezien dat onderlinge conflicten vaak te herleiden zijn tot een tweestrijd in jezelf. Hoewel iedereen welkom is richt ik me met name op vrouwen. Ben je klaar om  de volgende stap te zetten?